Jesienna Ragout
Jesienny Ragout to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, fasoli cannellini, liści szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Jesienna Ragout, Jesienna Ragout Warzywna, oraz Jesienny Ragout z prażonymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Dodać Kabaczek i koper włoski. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż koper włoski będzie złoty kolor.
Pokrój każdą kiełbasę na pół wzdłuż, a następnie na kawałki 1/2 cala.
Dodać kiełbasę i bulion do mieszanki squasha.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać z fasolą, posiekaną szałwią, solą i pieprzem. Gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż do całkowitego ogrzania.