Jellybean Bark
Jellybean kora jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Jellybean Sugar Cookies, Kora Wielkanocna: Na Dwa Sposoby (Kora Jajka Kremowego I Kora Jelly Bean), oraz Szczekanie Psa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć galaretkę papierem woskowanym i odstawić na bok.
Rozpuść białą powłokę cukierniczą w górnej części podwójnego kotła nad ledwo gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Rozprowadzić roztopioną białą powłokę cukierniczą na przygotowanej patelni.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do firmy. Rozbić na kawałki, aby służyć.