JELL-O® EGG JIGGLERS
JELL-o ® EGG JIGGLERS może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 110 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać galaretki jaj jigglers jaj formy, galaretki żelatyny, wody, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Wielkanocne kremowe galaretki, JELL-O Creepy Crawly JIGGLERS, oraz Valentine ' s Creamy JELL-o® JIGGLERS.
Instrukcje
Spryskaj wnętrzności po obu stronach formy jajecznej i wzdłuż felg sprayem do gotowania. Zamknij pleśń, dopasowując obręcze połówek jaj. Zatrzaśnij każdą z 6 pojedynczych połówek jajka, aż każde jajko będzie szczelnie zamknięte. Sprawdź każde jajko, aby upewnić się, że jest zamknięte i zamknięte.
Umieść formę, napełnij bokiem do góry, na tacy.
Dodaj wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wlać do miarki z wylewką. Natychmiast wlać do formy przez otwory do napełniania, aż każde jajko zostanie wypełnione tylko do kształtu jajka. (Pozostałą mieszaninę żelatyny można wlać do kubka kremu.)
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Otwórz formę za pomocą tępego płaskiego noża, aby delikatnie podważyć między połówkami każdego jajka. (Nie ciągnąć za uchwyt.) Odwróć pleśń i delikatnie wstrząśnij, aby odkręcić jajka. Przechowywać w lodówce.