JELL-O® EGG JIGGLERS

JELL-O® EGG JIGGLERS
JELL-o ® EGG JIGGLERS może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 110 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać galaretki jaj jigglers jaj formy, galaretki żelatyny, wody, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Wielkanocne kremowe galaretki, JELL-O Creepy Crawly JIGGLERS, oraz Valentine ' s Creamy JELL-o® JIGGLERS.

Instrukcje

1
Spryskaj wnętrzności po obu stronach formy jajecznej i wzdłuż felg sprayem do gotowania. Zamknij pleśń, dopasowując obręcze połówek jaj. Zatrzaśnij każdą z 6 pojedynczych połówek jajka, aż każde jajko będzie szczelnie zamknięte. Sprawdź każde jajko, aby upewnić się, że jest zamknięte i zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Umieść formę, napełnij bokiem do góry, na tacy.
3
Dodaj wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać do miarki z wylewką. Natychmiast wlać do formy przez otwory do napełniania, aż każde jajko zostanie wypełnione tylko do kształtu jajka. (Pozostałą mieszaninę żelatyny można wlać do kubka kremu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Otwórz formę za pomocą tępego płaskiego noża, aby delikatnie podważyć między połówkami każdego jajka. (Nie ciągnąć za uchwyt.) Odwróć pleśń i delikatnie wstrząśnij, aby odkręcić jajka. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn