JELL-O®' Dive-on-In ' Cake
Ciasto JELL-O® "Dive-on-In" może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 569 kalorii. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka Oreo bite rozmiar czekoladowe ciasteczka kanapkowe, bite-size żucia przekąski owocowe, teddy Grahams graham przekąski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to JELL-O" Dive-on-In " tort, Dive on in Cake, oraz Naśladowca Nurkuje! Piec ceglany Pieczarkowo-serowy Sub.
Instrukcje
Przygotować i upiec ciasto mix w 13x9-calowej patelni do pieczenia zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Całkowicie fajne. Odwróć ciasto na duży talerz; usuń patelnię. Używając ząbkowanego noża, wytnij i zgarnij płytki prostokąt od środka ciasta, pozostawiając 2-calową granicę ciasta ze wszystkich stron i cienką warstwę ciasta na dole. Rezerwy usunięte ciasto do podjadania lub innych zastosowań.
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie. Przechowywać w lodówce 1-1 / 4 godziny lub do lekko zgęstnieje (konsystencja białka). (Lub Patrz Wskazówka poniżej, aby uzyskać szybszą metodę ustawiania.)
Wlać zagęszczoną żelatynę do środka ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do zestawu.
Mróz brzegi ciasta z bitą polewą. Udekoruj pozostałymi składnikami, aby przypominały basen. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.