Szaszłyki z arbuza i fety
Szaszłyki z arbuza i fety wymagają około 15 minut od początku do końca. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 45 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli morskiej, grubo zmielonych ziaren raju, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez SippitySup. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szaszłyki arbuzowe z Fetanem i rukolą, Szaszłyki arbuzowo-pomidorowe, oraz Szaszłyki z pomidorów, arbuzów i bazylii.
Instrukcje
Wytnij 16 kawałków arbuza na 1 ½ cala kwadraty o grubości ½ cala.
Umieścić w misce do miksowania i dodać oliwę z oliwek, sól i ziarna raju lub czarnego pieprzu. Wrzucić do płaszcza wszystkie arbuzy równomiernie.
Pokroić blok sera feta na 16 sztuk prawie takiej samej wielkości jak kawałki arbuza.Na każdy szaszłyk nawlecz po jednym kawałku arbuza i kawałku sera feta.
Podawać od razu lub wstawić do lodówki do 3 godzin przed podaniem.