Jeleń Bolonia
Deer Bologna może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 120 i kosztuje 3,3 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz glutaminian sodu, Gruboziarnisty pieprz, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Bolonia Wędzona, Lepsza Kanapka Z Bolonią, oraz Najlepsza kiełbasa Jelenia, jaką kiedykolwiek zjesz podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mieszaninę utwardzającą, cukier, MSG, Buzdygan, musztardę, mielony pieprz, płatki pieprzu i czosnek w proszku.
Posypać dziczyzną w dużej wannie do mieszania.
Wymieszaj przyprawy z mięsem, a następnie wlej płynny dym.
Mieszaj ręcznie przez kilka minut, aż bardzo dobrze się połączą.
Umieścić w niereaktywnym (szklanym lub plastikowym) pojemniku, przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny. Przygotować osłonki zgodnie z uwagą poniżej, pozostawić do namoczenia na noc.
Do rzeczy, odciąć 2-metrowy (60-centymetrowy) kawałek obudowy, szczypta wody i zawiązać węzeł na jednym końcu. Używając nadziewarki do kiełbas lub dużego lejka, wypełnij obudowę do 4 cali od końca. Zawiąż otwarty koniec blisko mięsa, aby Bolonia była mocna. Związać dwa końce razem, tworząc okrąg. Powtórz z pozostałymi osłonkami i Bolonią.
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C).
Piec Bolonię w nagrzanym piekarniku, aż osiągną temperaturę wewnętrzną 180 stopni F (82 stopnie C), około 2 godzin. Po ugotowaniu odstawić do ostygnięcia i schłodzić do ostygnięcia. Bolonia może być szczelnie owinięta w zamrażarce. Aby podać, przeciąć osłonkę wzdłuż, a następnie pokroić Bolonię w cienkie plasterki. Skórki z plasterków Bolonii i wyrzucić przed jedzeniem.