Jeleń Bolonia

Jeleń Bolonia
Deer Bologna może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 120 i kosztuje 3,3 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz glutaminian sodu, Gruboziarnisty pieprz, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Bolonia Wędzona, Lepsza Kanapka Z Bolonią, oraz Najlepsza kiełbasa Jelenia, jaką kiedykolwiek zjesz podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mieszaninę utwardzającą, cukier, MSG, Buzdygan, musztardę, mielony pieprz, płatki pieprzu i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
MsgMsg
2
Posypać dziczyzną w dużej wannie do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
3
Wymieszaj przyprawy z mięsem, a następnie wlej płynny dym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Mieszaj ręcznie przez kilka minut, aż bardzo dobrze się połączą.
5
Umieścić w niereaktywnym (szklanym lub plastikowym) pojemniku, przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny. Przygotować osłonki zgodnie z uwagą poniżej, pozostawić do namoczenia na noc.
6
Do rzeczy, odciąć 2-metrowy (60-centymetrowy) kawałek obudowy, szczypta wody i zawiązać węzeł na jednym końcu. Używając nadziewarki do kiełbas lub dużego lejka, wypełnij obudowę do 4 cali od końca. Zawiąż otwarty koniec blisko mięsa, aby Bolonia była mocna. Związać dwa końce razem, tworząc okrąg. Powtórz z pozostałymi osłonkami i Bolonią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoloniaBolonia
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
7
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec Bolonię w nagrzanym piekarniku, aż osiągną temperaturę wewnętrzną 180 stopni F (82 stopnie C), około 2 godzin. Po ugotowaniu odstawić do ostygnięcia i schłodzić do ostygnięcia. Bolonia może być szczelnie owinięta w zamrażarce. Aby podać, przeciąć osłonkę wzdłuż, a następnie pokroić Bolonię w cienkie plasterki. Skórki z plasterków Bolonii i wyrzucić przed jedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoloniaBolonia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje100
Ocena Zdrowia29
Magazyn