Jałowiec Grissini
Jałowiec Grissini jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 42 porcjami. Ta przystawka ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz aktywne drożdże, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jałowiec Grissini (Długie Chrupiące Paluszki Chlebowe), Grissini, oraz Grissini z Prosciutto.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wodę z 1/2 szklanki mąki, miodu i drożdży.
Odstawić do spienienia, o 10 minut. Wymieszaj pozostałe 1 1/2 szklanki mąki, oliwę z oliwek, jałowiec i sól i zagniataj, aż powstanie gładkie ciasto.
Przełożyć ciasto do lekko naoliwionej miski, przykryć folią i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Linia 3 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Rozwałkować ciasto i pokroić na 4 równe kawałki. Na posmarowanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj każdy kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 6 na 10 cali.
Wytnij prostokąty wzdłuż na paski o szerokości 1/2 cala. Ułóż paski na przygotowanych arkuszach i posyp lekko pieprzem cayenne.
Odstawić do puffed, o 15 protokół.
Piec grissini przez około 15 minut, aż złoty kolor się zbrązowieje; zmienić patelnie w połowie pieczenia.
Niech Grissini ostygnie i chrupiące na blasze do pieczenia przed podaniem.