Jarmuż z masłem cytrynowo-balsamicznym

Jarmuż z masłem cytrynowo-balsamicznym
Jarmuż z masłem cytrynowo-balsamicznym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 146 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, sól morska, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to jarmuż balsamiczny z żurawiną, Jarmuż balsamiczny i Czarna soczewica, oraz Jarmuż balsamiczny i Radicchio Sauté.

Instrukcje

1
Usuń łodygi i żeberka środkowe z jarmużu. Umyć i osuszyć. Grubo posiekać, aby zmierzyć 24 filiżanki. Doprowadzić wodę do wrzenia w 8-quart stockpot.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
JarmużJarmuż
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać jarmuż; przykryć i gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
3
Dobrze odcedzić; jarmuż umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać rodzynki, sok i ocet; gotować 30 sekund, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wlać mieszaninę masła na jarmuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
JarmużJarmuż
6
Posypać solą i pieprzem; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia43
Magazyn