Jarmuż Puttanesca

Jarmuż Puttanesca
Kale Puttanesca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 28g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać angel hair makaron, czosnek, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest super. Jarmuż Puttanesca, Makaron Puttanesca Z Kapustą, oraz Puttanescan II są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj cebulę, czosnek i płatki czerwonej papryki. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zaczął się złocisty brąz, o 5 protokół. Wymieszać kapary, filety z sardeli i pokrojone w kostkę pomidory i doprowadzić do duszenia. Wymieszać jarmuż, i dusić na średnim ogniu, aż zwiędną i miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
JarmużJarmuż
5
Po ugotowaniu makaronu i odsączone, wymieszać z puttanesca wraz z czarnymi oliwkami. Przed podaniem wrzucić i posypać startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Magazyn