Jarmuż po chińsku

Jarmuż po chińsku
Przepis w stylu chińskim jarmuż może być wykonany w około 15 minut. Na 65 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 119 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jeśli masz sos ostrygowy, ząbek czosnku, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Z łyżeczką wynik 98% to danie jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Makaron Z Kapustą Chińską I Grzybami Shitake, Małże Po Chińsku, oraz Pierogi Po Chińsku.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużym woku lub patelni, następnie wrzucić czosnek i gotować przez kilka sekund. Wrzucić jarmuż i wrzucić wokół patelni płaszcz w oleju garlicky.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
JarmużJarmuż
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Zalać 100 ml wrzącej wody i gotować przez 7 minut więcej, aż kapusta zwiędnie i jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
JarmużJarmuż
3
Wymieszać w sosach sojowych i ostryg i ciepła przez służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn