Imbirowy Japoński Pudding ryżowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ciężkiej śmietany, krystalizuje imbir, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurkuma Pomarańczowy Imbir Wlewany Ryż, Sholeh Zard: Pudding Ryżowy Z Szafranem, oraz SZAFRANOWY PUDDING RYŻOWY ZE SŁODZONYMI PEŁNOZIARNISTYMI NALEŚNIKAMI dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Syrop: w średnim rondlu połącz wodę z cukrem. Gotować na średnim ogniu do wrzenia. Włączyć ciepło do niskiej, mieszać, i gotować na wolnym ogniu około 30 protokół. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1
Starty imbir ułożyć w gazie, zawiązać sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
2
Połącz mleko, mleko sojowe i torebkę herbaty imbirowej w dużym rondlu. Dusić na małym ogniu przez 1520 minut. Czasami chude top.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soymilk
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Usuń imbirowy worek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
4
Wymieszać z ryżem i syropem. Gotować na wysokościach, aż mieszanina się zagotuje. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, odkryte, często mieszając, aż budyń zgęstnieje i ryż jest miękki, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.