Jamaican Peppered Steak
Jamaican Peppered stek może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 408 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Mieszanka odparowanego odtłuszczonego mleka, polędwicy wołowej, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać grand marnier, możesz podążać tym daniem głównym z Ciasto czekoladowo-pomarańczowo-truflowe Grand Marnier jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Peppered Flank Steak, Peppered Flank Steak, oraz Adobo Peppered Steak.
Instrukcje
Wytnij tłuszcz z polędwicy; pokrój polędwicę na 4 równe kawałki.
Polędwicę posypać równomiernie rozgniecionym zielem angielskim i pieprzem.
Płaszcz patelni nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać polędwicę; gotować 3 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z patelni; odstawić, i ogrzać. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Mąkę i wodę wymieszać w małej misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połączyć bulion i pozostałe 3 składniki na patelni. Wymieszać z mieszanką mąki. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, 12 minut lub aż zgęstnieje. Łyżka sosu na polędwicy.