Jamaican Fried Snapper

Jamaican Fried Snapper
Jamaican Fried Snapper może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 11,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 768 kalorii, 141g białka, oraz 13g tłuszczu. 28 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, ocet, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jagody można śledzić to danie główne z Truskawkowe Chrupki Owsiane Miód jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Jamajski Czerwony Snapper z smażonym bananem, Jamaican Jerk Chicken, smażone babki i Kokosowe Macadamia smażone Quinoa, oraz Smażony Lucjan Z Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Osusz rybę i pokrój 3 małe szczeliny z każdej strony ryby. Doprawić obie strony solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
2
Rozgrzać 1 kwart oleju na dużej patelni na średnim ogniu do palenia. Ostrożnie umieścić rybę na patelni i smażyć, aż rumiane i chrupiące, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń rybę i umieść na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, czosnek i marchew na patelni; gotować i mieszać 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj tymianek, ziele angielskie, pieprz habanero, ocet, wodę, sól i cukier i kontynuuj gotowanie, aż cebula zmięknie, a płyn zmniejszy się, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
Ziele AngielskieZiele Angielskie
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól
6
Podawać ryby posypane mieszanką cebuli łyżką na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia71
Magazyn