Jalapeno Salsa Ranchera

Jalapeno Salsa Ranchera
Jalapeno Salsa Ranchera może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, czosnek, jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Salsa Ranchera, Salsa Ranchera, oraz Salsa Ranchera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
3
Dodaj czosnek, jalapeno i kminek i saute aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Zdjąć z ognia i wymieszać kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
7
Puree w robocie kuchennym w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Casteller Cava Rosado z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn