Jak zrobić łatwego wędzonego pstrąga

Jak zrobić łatwego wędzonego pstrąga
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj, jak zrobić łatwego wędzonego pstrąga. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałązek ziół, pstrąg, maślany spread i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozprzestrzenianie maślany sojowy można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Pełnoziarniste Bułeczki Z Jagodami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg Wędzony, Pstrąg Wędzony, oraz Dip Wędzony Z Pstrąga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyczyszczone pstrągi umieścić w dużej, zamykanej plastikowej torbie.Opróżnij całą butelkę marynaty nad rybą do torby.Zamknąć worek i umieścić rybę w lodówce na 8 do 10 godzin do 2 dni.Ustaw palacz na 150 stopni i użyj łagodnego drewna, takiego jak orzech, jabłko, dąb lub olcha. Gdy grill osiągnie temperaturę, rozpyl ruszt palacza z wysokotemperaturowym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieścić cebulę, zioła i klepki masła (lub maślany spread) wewnątrz jamy ryby. Następnie połóż pstrąga bezpośrednio na ruszcie wędzarniczym. Między pstrągami powinno być wystarczająco dużo miejsca, aby dym mógł dotrzeć do wszystkich części ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Pozwól rybie palić przez 30 minut w temperaturze 150 stopni, aby wysuszyć zewnętrzną część ryby, aby była mocniejsza w późniejszych etapach wędzenia.Po 30 minutach podnieść temperaturę do 225 stopni, aby zakończyć proces wędzenia.Dym aż ryba osiągnie 145 stopni. Jeśli pójdziesz wyżej, ryby zaczną się zamieniać w suszone ryby. Całkowity czas gotowania trwa zwykle od 1 do 2 godzin w zależności od wielkości ryby i tego, ile palisz jednocześnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JerkyJerky
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn