Jak zrobić zapas z kurzych łapek

Jak zrobić zapas z kurzych łapek
Przepis jak zrobić zapas z kurzych łapek może być wykonany w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 518 kalorii, 45g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kurzych łapek, liść laurowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1479 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Jak zrobić bulion z kurczaka, Jak zrobić najlepszy rosół z kurczaka, oraz Jak zrobić domowy wywar z kurczaka.

Instrukcje

1
Początkowo gotuj kurze łapki przez 5 minut w twardym wrzeniu: doprowadzić do wrzenia 2 ćwiartki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurze łapkiKurze łapki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Włożyć kurze łapki do dużego garnka i przykryć wrzącą wodą. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurze łapkiKurze łapki
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Odcedzić, opłukać, odciąć i wyrzucić końcówki pazurów: 
4
Całkowicie odcedzić kurze łapki. Spłucz zimną wodą, aby stopy były wystarczająco chłodne, aby sobie z nimi poradzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurze łapkiKurze łapki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Za pomocą ostrego noża odetnij końcówki pazurów i wyrzuć. Powinny ciąć łatwo, jeśli przeciąć je przez staw. Jeśli pozostaną jakieś szorstkie plamy pazurów, odetnij je nożem do parkowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Umieść kurze łapki w czystym dużym garnku. Napełnij zimną wodą, aby pokryć stopy o cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurze łapkiKurze łapki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodaj marchew, cebulę, seler, tymianek, liść laurowy i pieprz. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, natychmiast obniżyć temperaturę do niskiej. Częściowo przykryć, pozostawić około pół cala pęknięcia lub tak, i zachować gotowanie zapasów na wolnym ogniu, przez 4 godziny. Od czasu do czasu odtłuścić pianę, która może pojawić się na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Odkryj, zwiększ nieco ciepło, aby utrzymać niskie Gotowanie z garnkiem teraz odkrytym. Nadal gotować przez godzinę lub dwie. W tym momencie zmniejszasz zapasy, aby łatwiej było je przechowywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Przecedzić wywar przez kilka warstw gazę lub drobny sitko siatkowe (najlepiej oba) do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Wlać do słoików wielkości kwarty.
11
Przed przechowywaniem w lodówce pozostaw do ostygnięcia przez około godzinę.
12
Kiedy kolba ostygnie, powinna ładnie ujędrnić się w żel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn