Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać jak zrobić krem zupy szparagowej spróbować. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 2,04 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka szparagów, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu, Jak zrobić krem z zupy grzybowej, oraz Zupa Szparagowa Krem.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać mieloną cebulę i sól; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka i złota, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Do garnka wlać bulion z kurczaka i wodę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Kawałki szparagów umieścić w gotującym się bulionie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą po prostu miękkie i nadal jasnozielone, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki