Jak zrobić Serek śmietankowy

Jak zrobić Serek śmietankowy
Jak zrobić ser śmietankowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 1 porcjami. Jedna porcja zawiera 553 kalorii, 31g białka, oraz 29g tłuszczu. Za $4.0 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś gazę, sól koszerną, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto O Niskiej Zawartości Tłuszczu (Koszerno-Mleczne) jako deser. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 70%. Podobne przepisy to Jak zrobić prawdziwy Serek śmietankowy, Dodać Do Przodu Czosnek Krem Ser Puree, oraz Dzieci mogą zrobić: kanapki z szynką i serkiem śmietankowym.

Instrukcje

1
Wyłóż durszlak 6 cienkimi warstwami gazy ustawionymi na misce, pozwalając, aby brzegi gazy zwisały z boków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlej jogurt i zbierz gazę na wierzchu. Zwiąż wiązkę u góry sznurkiem kuchennym i zawieś jogurt częściowo w dużej misce lub dużej miarce ustawionej w lodówce, aby odcedzić przez 24 godziny. Sprawdź poziom cieczy w pojemniku i wylej, jeśli zrobi się zbyt wysoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozpakuj gazę i włóż serek śmietankowy do miski, posyp solą i mieszaj, aż będzie gładki i dokładnie połączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Wyłóż 4 1/2 uncji kokilki lub małą miskę 4 cienkimi warstwami czystej gazy. Wlej solony ser śmietankowy do kokilki, unikając tworzenia kieszeni powietrznych. Wygładź serek śmietankowy i umieść na nim małe kółko plastiku, wycięte z plastikowej torby. Plastik powinien po prostu zmieścić się w kokilce. Złóż gazę na wierzch i odetnij nadmiar gazy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Umieść kolejny kawałek folii na kokilce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Wytnij małe kartonowe kółko, niewiele mniejsze niż wnętrze kokilki i umieść kartonowe kółko na plastikowej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Umieść mały ciężki przedmiot (taki jak puszka z jedzeniem) na tekturze. Wstaw do lodówki, aby prasować i starzeć serek śmietankowy przez 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
8
Ostrożnie rozpakuj wszystkie warstwy plastiku i gazy, aby odsłonić sprasowany ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
9
Przełóż na talerz do serwowania płaską stroną do dołu, aby pokazać ślady gazy. Przechowuj resztki w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia17
Magazyn