Jak zrobić krem z zupy szparagowej

Jak zrobić krem z zupy szparagowej
Jak zrobić krem zupa szparagowa może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ser parmigiano-reggiano, pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu, Jak zrobić krem z zupy grzybowej, oraz Zupa Szparagowa Krem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać mieloną cebulę i sól; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka i złota, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
3
Do garnka wlać bulion z kurczaka i wodę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Kawałki szparagów umieścić w gotującym się bulionie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą po prostu miękkie i nadal jasnozielone, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
BulionBulion
5
Zdjąć z ognia.
6
Użyj blendera zanurzeniowego, aby zmiksować zupę, aż będzie gładka, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
7
Aby uzyskać drobniejszą konsystencję, przecedzić zupę przez sitko z siatki. Odstaw odcedzoną zupę do garnka i umieść na kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
PiecPiec
GarnekGarnek
8
Zmniejsz temperaturę. Doprawić pieprzem cayenne, czarnym pieprzem i gałką muszkatołową. Sól dostosuj do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
9
Ubić 1/2 szklanki śmietany do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Umieść 1/4 szklanki śmietany, ser Parmigiano-Reggiano i skórkę z cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SerSer
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Ubijać do uzyskania piany i lekko zgrubienia, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
13
Skropić łyżkę kremu Parmigiano-Reggiano-cytrynowego na wierzchu każdej porcji i obracać, tworząc losowy wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
KremKrem
CytrynaCytryna
14
Posypać szczyptą skórki cytrynowej i pieprzem cayenne, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn