Jak zrobić brukselkę z sosem z boczku

Jak zrobić brukselkę z sosem z boczku
Jak zrobić brukselkę z sosem bekonowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 238 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, brązowy cukier, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brukselka z boczkiem i sosem z suszonych pomidorów, Pieczona brukselka i kalafior z sosem z boczku, oraz Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-Don ' t pass this one by! Ty też możesz zrobić gorący sos bekonowy w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą brukselkę pokroić na pół, każdą połowę pokroić w paski i wyrzucić rdzenie.
2
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać boczek, aż rumiane i chrupiące, 8 do 10 protokół. Wymieszaj ocet jabłkowy, sok z cytryny i brązowy cukier. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne do smaku. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
4
Wlać gorącą mieszaninę boczku na misce z brukselką i wrzucić do herbu całkowicie. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn