Jajko Foo Yung z sosem grzybowym
Egg Foo Yung z sosem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Jeśli masz zieloną cebulę, sos sojowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Vegan Egg Foo Yung (Tofu Yung), Egg Fu Yung, oraz Egg Foo Yung dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić zieloną cebulę i rezerwy 1 łyżkę góry do dekoracji. Pozostałą cebulę wymieszać z jajkiem wraz z kiełkami fasoli i 1 łyżką sosu sojowego.
Podgrzać 1 łyżkę oleju z orzeszków ziemnych w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca. Do każdego naleśnika Wrzuć 1/4 szklanki mieszanki jajecznej do gorącego oleju. Gotować, aż do dna są ustawione, 1 do 2 protokół, następnie odwrócić i kontynuować gotowanie przez kolejne 1 do 2 protokół, aż gotowane przez.
Przełożyć na ciepły talerz, podczas gdy pozostałe naleśniki.
Podgrzać Pozostałe 1 łyżka oleju z orzeszków ziemnych na patelni i gotować grzyby z pozostałych 2 łyżki sosu sojowego, aż grzyby są miękkie, o 3 protokół. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w bulionie, wymieszać z grzybami i gotować do zgęstnienia. Aby podać, polać sosem jajeczne naleśniki foo yung i posypać zarezerwowaną cebulą.