Jajka śmietankowe z irlandzkim serem i szczypiorkiem
Przepis jajka śmietankowe z irlandzkim serem i szczypiorkiem jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 67 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, szczypiorek ostrza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowa jajecznica z serem i szczypiorkiem, Herbatniki ze szczypiorkiem i serem śmietankowym, oraz Krem buraczany z kozim serem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać średnio nieprzywierającą patelnię z masłem na średnim małym ogniu.
Jajka ubić ze śmietaną, solą i pieprzem. Jajka zmiksować tylko na miękko, wymieszać z serem i szczypiorkiem i dalej gotować jeszcze minutę, a następnie podawać.