Jajka Wielkanocne W Czekoladzie

Jajka Wielkanocne W Czekoladzie
Czekolada pokryte pisanki może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 893 kalorie, 4G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Ten przepis od Allrecipes ma 293 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Mieszanka masła, cukier cukierniczy, półsłodkie kawałki czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 27%. Spróbuj Jajka Wielkanocne Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Cukierki Z Jajkiem Wielkanocnym W Czekoladzie, oraz Jajka W Czekoladzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać masło, wanilia, i serek. Wymieszaj cukier cukierniczy, aby uzyskać gotowe ciasto. Aby uzyskać najlepsze wyniki, użyj rąk do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciasto podzielić na cztery części. Pozostaw jedną z części gładką. Do drugiej części wymieszać masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CiastoCiasto
3
Wymieszać kokosa do trzeciej części, a kakao w proszku do ostatniej części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KokosKokos
4
Rozwałkuj każdy rodzaj ciasta w kształty jajek i umieść na woskowanej, wyłożonej papierem arkuszu ciastek. Przechowywać w lodówce do twardego, co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Roztopić kawałki czekolady w żaroodpornej misce na patelni gotującej się wody. Mieszać od czasu do czasu, aż będzie gładka. Jeśli czekolada wydaje się zbyt gęsta do powlekania, wymieszaj łyżeczkę skracania lub oleju, aż rozpuści się do pożądanej konsystencji. Zanurz schłodzone jajka w czekoladzie i wróć do woskowanego papieru wyłożonego arkuszem, aby ustawić. Przechowywać w lodówce przez 1/2 godziny do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn