Jajka Homara Benedykt

Jajka Homara Benedykt
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać homara jajka Benedykta spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz gęsty chłopski chleb, sok z cytryny, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jajka Homara Benedykt, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Jajka Benedykta.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą wodą, gotować homary do jasnoczerwonego całego, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Ostudzić lekko pod zimną bieżącą wodą, a następnie odkręcić ogony i pazury. Złamać pazury i usunąć mięso. Za pomocą nożyczek kuchennych rozetnij wzdłuż łuski ogona, a następnie usuń mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Usuń ciemne żyły jelitowe i pokrój mięso ogona w poprzek na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Połowę wypełnić 2 duże głębokie Patelnie wodą i doprowadzić do duszenia. Crack 4 jaj na każdej patelni i kłusować na umiarkowanym ogniu tylko do zestawu, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń jajka z patelni i osusz papierowymi ręcznikami. Ułóż mięso homara na grzance. Każdą porcję ułożyć z 2 jajkami i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W międzyczasie, w blenderze, krótko pulsuj żółtka, aby je rozbić. Z włączoną maszyną dodaj wrzącą wodę w cienkim strumieniu, a następnie dodaj gorące masło w cienkim strumieniu, zatrzymując się, gdy dotrzesz do mlecznej cieczy na dnie; mieszaj tylko do momentu włączenia masła, a sos będzie gęsty i blady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj sok z cytryny i cayenne. Łyżka sosu holenderskiego na jajka i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine de Chantemerle Chablis z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Aromaty świeżych ziół, białych kwiatów, kurzu kredowego. Wyrafinowany, czysty, żywy; aromaty cytryn, limonek, soli morskiej. Ciesz się schłodzonym jako aperitif lub rozkoszuj się ostrygami lub innymi świeżymi skorupiakami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn