Jajka Benedykt Wafle Kanapki
Jajka Benedict Wafle kanapki jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 298 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz pod ręką jajka, sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Jajka Benedykt Kanapki, Kanapki z Gofrem Chili z serową jajecznicą, bekonem i awokado, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs.
Instrukcje
Aby przygotować hollandaise, umieścić masło w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut lub do całkowitego rozpuszczenia. Ostrożnie wyjąć ciała stałe z góry za pomocą łyżki; wyrzucić ciała stałe. Powoli wlać pozostałe masło z patelni do małej miski, pozostawiając pozostałe ciała stałe na patelni; wyrzucić ciała stałe i odstawić masło klarowane na bok.
Połączyć 2 łyżki zimnej wody i żółtka jaj w małym rondlu, mieszając trzepaczką do uzyskania piany.
Umieść patelnię na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina lekko zgęstnieje. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki klarowanego masła, około 1 łyżki stołowej na raz, mieszając trzepaczką, aż każdy dodatek zostanie włączony i mieszanina będzie gęsta. Pozostałe masło klarowane należy zachować do innego wykorzystania.
Wymieszać sok z cytryny i 1/8 łyżeczki soli do mieszaniny masła, ubijając do wymieszania.
Aby przygotować kanapkę, zerwać twarde końce szparagów. Szparagi gotujemy we wrzącej wodzie na 3 minuty.
Szparagi odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Dodaj wodę do dużej patelni, wypełniając dwie trzecie pełne; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu. Rozbij 1 jajko na każdy z 6 (6-uncji) kubków budyniu pokrytych sprayem do gotowania.
Na patelni umieścić kubki kremu w gotującej się wodzie. Przykryć patelnię; gotować 6 minut.
Wyjąć kubki kremu z wody.
Na każdym gofrze ułożyć 1 uncję szynki i 1 jajko w koszulce; posypać jajka równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Każdą porcję ułożyć z 2 szparagami i 1 łyżką stołową.
Posypać równomiernie pieprzem.