Jajka Benedykt Wafle Kanapki

Jajka Benedykt Wafle Kanapki
Jajka Benedict Wafle kanapki jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 298 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz pod ręką jajka, sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Jajka Benedykt Kanapki, Kanapki z Gofrem Chili z serową jajecznicą, bekonem i awokado, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs.

Instrukcje

1
Aby przygotować hollandaise, umieścić masło w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut lub do całkowitego rozpuszczenia. Ostrożnie wyjąć ciała stałe z góry za pomocą łyżki; wyrzucić ciała stałe. Powoli wlać pozostałe masło z patelni do małej miski, pozostawiając pozostałe ciała stałe na patelni; wyrzucić ciała stałe i odstawić masło klarowane na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlarowaneMasło Klarowane
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
2
Połączyć 2 łyżki zimnej wody i żółtka jaj w małym rondlu, mieszając trzepaczką do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Umieść patelnię na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina lekko zgęstnieje. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki klarowanego masła, około 1 łyżki stołowej na raz, mieszając trzepaczką, aż każdy dodatek zostanie włączony i mieszanina będzie gęsta. Pozostałe masło klarowane należy zachować do innego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlarowaneMasło Klarowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać sok z cytryny i 1/8 łyżeczki soli do mieszaniny masła, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Aby przygotować kanapkę, zerwać twarde końce szparagów. Szparagi gotujemy we wrzącej wodzie na 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
7
Szparagi odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
8
Dodaj wodę do dużej patelni, wypełniając dwie trzecie pełne; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu. Rozbij 1 jajko na każdy z 6 (6-uncji) kubków budyniu pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BudyńBudyń
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Na patelni umieścić kubki kremu w gotującej się wodzie. Przykryć patelnię; gotować 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć kubki kremu z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
11
Na każdym gofrze ułożyć 1 uncję szynki i 1 jajko w koszulce; posypać jajka równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Każdą porcję ułożyć z 2 szparagami i 1 łyżką stołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Jajko GotowaneJajko Gotowane
JajkoJajko
SólSól
SzynkaSzynka
12
Posypać równomiernie pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn