Jajecznica z wędzonym łososiem i szczypiorkiem
Jajecznica z wędzonym łososiem i szczypiorkiem to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, jajka, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jajecznica z wędzonym łososiem, szpinakiem i szczypiorkiem, Jajecznica Z Łososiem Wędzonym, oraz Jajecznica z wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij jajka, 2 łyżki szczypiorku i mleko w misce, aby zmiksować. Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć na złoty kolor, o 15 protokół.
Dodać mieszankę jajeczną. Gotować, aż prawie zestaw, mieszając od czasu do czasu, o 4 protokół.
Wymieszać z łososiem. Gotować, aż jajka są gotowane przez, ale nadal wilgotne, o 1 minutę dłużej. Doprawić solą i pieprzem.
Jajka przełożyć na talerz; posypać pozostałymi 2 łyżkami szczypiorku.