Jajecznica Czosnkowo-Kolendrowa
Jajecznica z czosnkiem i kolendrą może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 2 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, parmezanu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jajecznica z pomidorem, cheddarem i kolendrą, Rukola Z Czosnkiem I Jajecznicą, oraz Fantazyjna jajecznica z czosnkiem i serem ziołowym.
Instrukcje
Ubić razem jajka, śmietanę, mleko i czosnek na gładką masę, dodać kolendrę i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Roztopić masło w patelni nonstick na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę jajek i gotować do pożądanego stopnia doneness, stale mieszając.
Posypać parmezanem do podania.