Jajecznica Burrito
Need a danie główne Wegetariańskie? Jajecznica Burrito może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 788 kalorii, 29g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.89 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sól i pieprz, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jajecznica Śniadanie Burrito, Jajecznica z pieczonym pomidorem śniadanie Burrito, oraz Jajecznica i kiełbasa śniadanie Burrito Plus 5 Więcej s złożyć i iść dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. owiń tortillasw folii i ogrzać je w piekarniku.
Ubić jajka, mleko, sól, pieprz I1 łyżka kolendry w misce. Meltbutter w dużej patelni nonstick overmedium-niskie ciepło.
Dodać jajka i gotować, mieszając, aż tylko fi rm.
Dodać awokado; gotować do końca (łącznie 1 1/2 minuty).
Łyżka jaj w dół środka każdej tortilli.Top z serem i śmietaną. Foldtortilla.
Posypać pozostałą kolendrą.
W porcji: 600 kalorii, 30g węglowodanów, 25g białka, 44g tłuszczu, 485mg cholesterolu
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."