Jaja Etniczne
Etniczne jaja mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 134 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Go Dairy Free ma 7 fanów. Jeśli masz chili w proszku, tak przepyszny napój z mleka kokosowego, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Etniczny Deser Jogurtowy, Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu, oraz Scottish Eggs - co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu, gdy pokryte kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę mielę i garlic.In duża patelnia, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu i cebuli, czosnek, imbir, i chili w proszku, aż pachnące i cebula są miękkie.Wymieszać z ketchupem.
Dodać jajka i smażyć delikatnie przez około 1 minutę.Wymieszać z napojem z mleka kokosowego. Gdy zacznie się gotować, zmniejszyć ogień do niskiego ciepła, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Dodaj sok z cytryny i sól, do smaku. Toss to coat.To podawać, umieścić sos na patelni do każdego talerza służącego.
Każde jajko pokroić na pół i ułożyć na sosie.