Jagody z Mascarpone

Jagody z Mascarpone
Jagody z Mascarpone to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.97 za porcję. Jeśli masz jeżyny, jagody, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Jagodowe Z Mascarpone, Mus serowy Mascarpone i jagody, oraz Macerowane jagody z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij śmietanę do ubijania mikserem elektrycznym, aż uformują się jędrne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj mascarpone, cukier puder i wanilię, ubijając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MascarponeMascarpone
WaniliaWanilia
3
Podawać na jagodach.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn