Jagodowo-waniliowa Panna Cotta

Jagodowo-waniliowa Panna Cotta
Przepis jagodowo-waniliowy Panna Cottan jest gotowy w około 4 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 540 kalorii, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Williams Sonoma ma 4 fanów. Jeśli masz jagody, żelatynę, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vanilla Panna Cotta, Vanilla Panna Cotta, oraz Waniliowa Panna Cotta z dżemem gruszkowym dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn