Jagodowo-Kremowo-Serowe Ciasto Kawowe

Jagodowo-Kremowo-Serowe Ciasto Kawowe
Jagodowo - twarogowe ciasto kawowe może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, jogurt, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kawowe Z Serem Borówkowym, Ciasto Kawowe Z Serem Borówkowym, oraz Ciasto Kawowe Z Serem Borówkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni 1-do 2-ćwiartkowej na średnim ogniu zagotuj jagody i sok jabłkowy. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jagody uwolnią swoje soki, o 3 protokół. W małej misce zmiksuj skrobię kukurydzianą i 2 łyżeczki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
2
Dodaj do mieszanki jagodowej; mieszaj, aż się ugotuje i zgęstnieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
3
Ostudzić do temperatury pokojowej.
4
W misce lub robocie kuchennym wymieszać lub wirować mąkę i 3/4 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać masło do mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Pokroić w blenderze lub pulsie, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Rezerwa 1/2 szklanki; wlać pozostałe do dużej miski. Wymieszaj proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W misce wymieszać jogurt, wanilię i 1 jajko do wymieszania; wymieszać z mieszanką mąki i proszku do pieczenia, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
JogurtJogurt
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rozłóż ciasto w masle 9-calowej okrągłej patelni tortowej ze zdejmowaną obręczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
9
W misce lub robocie kuchennym (nie trzeba myć z kroku 2), ubić mikserem elektrycznym na wysokiej prędkości lub wirować twarogiem, pozostałym 1/4 szklanki cukru, pozostałym jajkiem i sokiem z cytryny, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Rozłóż na cieście na patelni, pozostawiając 1/2-calową granicę gołą. Delikatnie rozprowadzić mieszankę jagodową na mieszance z serem śmietankowym, pozostawiając część widoczną. Wymieszać migdały do zarezerwowanej mieszaniny mąki i posypać ciasto, koncentrując większość wokół krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piec w piekarniku 350, aż środek ciasta ledwo jiggles, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty i wierzch ciasta jest złoty brąz, 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Ostudzić na stojaku na 15 minut, a następnie usunąć obręcz patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn