Jagodowo-jogurtowy z syropem Rumiankowo-lawendowym
Jeśli 1,61 zł za porcję spada w budżecie, jagodowo-jogurtowe Pawłówki z syropem Rumiankowo-lawendowym mogą być spektakularnym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz torebkę z rumiankiem, jagody, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tequila Lawendowo-Rumiankowa, Szprycer Lawendowo-Rumiankowy, oraz Puszyste Greckie naleśniki jogurtowe z syropem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 i umieść stojak w dolnej trzeciej. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. W misce ubij białka ze śmietaną tatarską na średniej prędkości, aż się spienią. Ubić w 3/4 szklanki cukru, 1 łyżka na raz, aż beza będzie gęsta i błyszcząca; miarka do czterech 4 1/2-calowych kopców na przygotowanym arkuszu. Używając tylnej części łyżki, zrobić studnię w środku każdego Kopca; piec przez 1 godzinę, aż będzie chrupiący, ale nadal żucia wewnątrz. Wyłącz piekarnik i podnieś drzwi otwarte; ostudzić przez 1 godzinę.
W międzyczasie, w rondlu, połączyć pozostałe 1/2 szklanki cukru i wody i doprowadzić do wrzenia; usunąć z ognia.
Dodaj torebkę z rumiankiem i lawendą i odstaw na 10 minut. Przecedzić syrop do miski.
Odstawić, aż syrop ostygnie.
W misce, delikatnie wrzucić wszystkie jagody z 1/4 szklanki syropu. Dodać bezy z jogurtem i jagodami.
Skropić pozostałym syropem i podawać.