Jagodowo-Brzoskwiniowy Ice Pops
Lody jagodowo-brzoskwiniowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Jeśli masz jagody, cukier, brzoskwinia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Brzoskwiniowo-Blueberry Pops, Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, oraz Peach Pie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 3 łyżki cukru, 2 łyżki świeżego soku z cytryny i jagody w robocie kuchennym i proces aż będzie gładki. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach nad miską, naciskając, aby wyodrębnić soki i wyrzucić ciała stałe.
Resztę 1 łyżki soku i brzoskwini umieścić w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Umieścić śmietanę w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostały cukier, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów. Jedną czwartą bitej śmietany wymieszać z mieszanką brzoskwiniową. Delikatnie złóż pozostałą śmietanę w mieszankę brzoskwiniową; schłodź. Połowę mieszanki Borówki podzielić równomiernie na 10 (4-uncji) foremek lodowych. Góra z pokrywką. Zamrozić 25 minut lub do Ustawienia. Odkryć i góry każdej porcji z mieszanką brzoskwini; top z pokrywką. Włóż patyczki rzemieślnicze do środka każdej formy; zamrozić na 25 minut lub do zestawu. Odkryj i uzupełnij każdą porcję pozostałą mieszanką jagodową. Zamrażać przez 4 godziny lub do całkowitego zamrożenia.