Jagnięcina i pigwa Tagine

Jagnięcina i pigwa Tagine
Jagnięcina i pigwa Tagine to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 56g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 9,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz nici szafranowe, miód, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tunezyjski gulasz z jagnięciną i pigwą przepis, Słodko przyprawione golonki jagnięce z pigwą, oraz Kotlety jagnięce z gotowaną pigwą i sosem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tymczasem doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Dodaj pigwy i sok z cytryny. Przykryj pergaminem, aby pasował do patelni. Zmniejszyć ogień, i gotować delikatnie do miękkości, ale nie rozpada się, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Spuścić, a następnie usunąć rdzenie.
4
Połowę pigw przełożyć do robota kuchennego i puree. (Ewentualnie zacieru widelcem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn