Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj jagnięcego Ragu z kaszą Anson Mills. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulkę kopru włoskiego, cebulkę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jagnięca Golonka I Słodka Papryka Ragù, Goleń wołowy i kiełbasa Ragù z pełnoziarnistym Spaghetti, oraz Beer duszony Goleń wołowy z kaszą czosnkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Trzciny jagnięce osuszyć i doprawić solą koszerną (1/2 łyżeczki) i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna
Trzcina Jagnięca
Pieprz
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim garnku 5-quart na średnim ogniu, aż się połyska. Brązowe chwyty ze wszystkich stron, 6 do 7 minut, a następnie przenieść do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Garnek
3
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do garnka, następnie ugotuj cebulę, czosnek, pomidory śliwkowe, suszone pomidory, seler, grzyby i koper włoski z tymiankiem, płatki czerwonej papryki i 1/2 łyżeczki pieprzu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Płatki Czerwonej Papryki
Pomidor śliwkowy
Grzyby
Seler
Koper Włoski
Czosnek
Pieprz
Cebula
Tymianek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Powrót jagnięce shanks do garnka z bulionu, bourbon, ocet, sos Worcestershire, sos sojowy i miód i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, 3 do 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Trzcina Jagnięca
Sos Sojowy
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Ocet
Miód
Stado
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Usuń mięso z kości, odrzucając kości i odtłuszczony tłuszcz z płynu do gotowania, a następnie wróć mięso do garnka. Gotować na wolnym ogniu, uncovered, mieszając często, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Tuż przed podaniem wymieszaj z radicchio i scallion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Radicchio
Zielona Cebula
1
Doprowadzić bulion, wodę i mleko do wrzenia w 2-quart ciężki rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Woda
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać kaszę w strumieniu, ubijając, następnie gotować na małym ogniu, odsłonięte, często mieszając, aż kasza będzie miękka i zagęszczona do konsystencji luźnej płatków owsianych, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Owsiane
Kasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Pod koniec gotowania, drobno zetrzeć jedną czwartą sera (1 szklanka) i dodać do kaszy wraz z kwaśną śmietaną, solą morską i pieprzem do smaku. Mieszaj, aż ser się rozpuści. Jeśli kasza jest zbyt gęsta, wmieszaj dodatkowe mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Sól Morska
Ser
Pieprz
Kasza
Mleko
4
Podajemy szmatkę na kaszy i top z wiórkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Kasza
5
Uwaga kucharzy: szmaciana, bez radicchio i scallion, może być wykonana 3 dni wcześniej i schłodzona. Podgrzej, a następnie dodaj radicchio i scallion.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Purple Star Ancient Lakes Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.