Jagnięca Fattoush

Jagnięca Fattoush
Przepis Lamb Fattoush jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz butterflied nogi jagnięciny, papryka, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest super. Podobne przepisy to Fattoush, Fattoush, oraz Fattoush.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pitas w jednej warstwie na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż brązowy, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Ochłoń.
4
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Jagnięcinę posmarować 1 łyżką oleju i doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Grilluj na umiarkowanym ogniu przez 10 minut. Obróć i gotować, aż zrobić do smaku, o 10 minut dłużej, w zależności od grubości, dla średnio rzadkie. Alternatywnie, dusić mięso, 6 cali od ciepła, jeśli to możliwe, w tym samym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 10 minut. Pokroić w cienkie plastry na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
JagnięcinaJagnięcina
6
Tymczasem w dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej ubijamy sok z cytryny, czosnek i pozostałe 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać 1/3 szklanki oleju powoli, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodaj pomidory, ogórek, papryka, szalotki, cebula, mięta, pietruszka, i pitas.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Zielona CebulaZielona Cebula
OgórekOgórek
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
Kombinacja 2Kombinacja 2
MiętaMięta
9
Podawać z jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
10
Rekomendacja win: wspaniałe czerwone wina Doliny Loary są wytwarzane prawie wyłącznie z cabernet franc, który nadaje im aromat truskawkowy, cassis i aromat jagodowy oraz wyraźną nutę liściastą. To wszystko składa się na wspaniałe dopasowanie do tej sałatki. Wybierz młodego Saumur-Champigny lub Chinon.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
TruskawkiTruskawki
Creme De CassisCreme De Cassis
JagodyJagody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn