Jack-O ' - Lantern Sugar Cookies
Ciastka z cukrem Jack-o'-Lantern mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczowy barwnik spożywczy, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Jack-o ' - lantern Cookies, Jack-o ' - Lantern Cookies, oraz Jumbo Jack-O ' - Lantern Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić ciasteczka: w małej misce, ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić masło i skracanie, aż dobrze połączone.
Dodać cukier; beat do światła, o 2 protokół. Ubić w jajku, potem wanilii. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż tylko połączone. Zeskrobać misę i ponownie wymieszać, aż ciasto uformuje się.
Umieść ciasto w dużej torbie ziplock i worku uszczelniającym.
Rozwałkuj ciasto w woreczku do grubości 1/4 cala. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 191°. delikatnie Otwórz torebkę ziplock i odetnij 2 boki, a następnie obierz torebkę z wierzchu ciasta (tak, jakby otwierała książkę). Ciasto rozłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i oderwać pozostały plastik.
Wyciąć 4-calową foremką do ciastek w kształcie dyni i umieścić 4 ciasteczka każdy na 2 arkuszach do pieczenia.
Piec, aż krawędzie są twarde i zmieniając złoty kolor na brązowy, 12 do 14 minut, przełączanie arkuszy w połowie.
Ostudzić na blachach do pieczenia na stojakach z drutu przez 5 minut, a następnie usunąć ciasteczka do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Zrobić lukier: w misce połączyć masło, mleko i wanilię.
Ubij w cukrze cukierniczym, aż będzie gładki (lukier będzie cienki i wylewany).
Przenieść około 1/4 szklanki lukru do małej miseczki; barwnik z Zielonym barwnikiem spożywczym. Barwnik pozostały lukier z pomarańczowym barwnikiem spożywczym. Łyżka Zielonego lukru na łodydze dyni. Łyżka pomarańczowego lukru nad resztą ciasteczek.
Dodaj kukurydzę cukierków jako oczy i lukrecję do ust.
Pozostaw w temperaturze pokojowej przez co najmniej 6 godzin, aby lukier stwardniał.