Jabłko-Squash
Apple-Squash może być tylko przystawka szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 83 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli masz cukier, jabłka, dyni jaskier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Jabłkowa Squash, Squash and Apple Bake, oraz Jabłko i Squash Crisp.
Instrukcje
Z obieraczką do warzyw obrać squash.
Usunąć nasiona; pokroić squasha w kostkę 1/2 cala. W 1 1/2-quart kuchenka mikrofalowa zapiekanka, miejsce squash i cydr. Przykryć; kuchenka mikrofalowa na wysokim 5 do 7 minut, mieszając raz w połowie gotowania, aż squash będzie miękki.
Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć; kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 do 3 minut dłużej, mieszając raz w połowie gotowania, aż squash i jabłka są bardzo miękkie.
Podawać natychmiast. W razie potrzeby zacieru przed podaniem.