Jabłko-Pigwa Crisp
Jabłko-pigwa Crisp może być tylko deser szukasz. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy cukier, jabłko granny smith, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pigwa-Jabłko Crisp, Jabłko i pigwa chrupiące z rodzynkami rumu, oraz Strudle z pigwy jabłkowej z syropem z pigwy.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu. Łyżka mieszanki jabłek do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Umieścić owies w robocie kuchennym i pulsować, aż grubo zmielone.
Dodać mąkę, 1/4 szklanki cukru i margarynę; pulsować 10 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Posypać mieszanką jabłkową.
Przykryć mieszaninę i piec w 400 przez 30 minut. Odkryć, i piec 20 minut lub aż owoce są miękkie i polewa jest chrupiące.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.