Jabłko-Imbir Crisp

Jabłko-Imbir Crisp
Jabłko-imbir Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 258 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki uniwersalnej, brązowy cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jabłko Imbir Crisp Smoothie, Ginger Snap Apple Crisp, oraz Jabłko, Data I Imbir Chrupiące.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz jabłka, imbir i sok z cytryny w 6 miseczce kwadratowej do pieczenia i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Aby zrobić polewę, połączyć mąkę i masło w dużej misce do mieszania i wcierać w masło opuszkami palców, aż mieszanina zostanie połączona. Praca w cukrze i owsie. Mieszanina powinna pozostać grudkowata.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Polewę pokruszyć na jabłkach. Delikatnie przyciśnij polewę, aby ją wyrównać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5
Piec przez 45 minut, aż będzie złoty i chrupiący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło, ciepło lub zimno.
1
Kruszonka z jabłek i jeżyn: Zastąp 1 jabłko jeżyną 7 oz (200g).
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2
artykuł var
3
Typ_27_data = {};
4
artykuł
5
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn