Jabłko-Figa Brown Betty

Jabłko-Figa Brown Betty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Apple-Fig Brown Betty spróbować. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bułkę tartą, figi, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Apple Brown Betty, Apple Brown Betty, oraz Apple Brown Betty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dno i boki szklanego naczynia do pieczenia 12x8 cali (2-quart) z masłem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce wymieszaj razem bułkę tartą, cukier granulowany i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozprowadzić 1/3 mieszanki okruchów na dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
W średniej misce wymieszaj razem brązowy cukier i przyprawę do szarlotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać jabłka i figi; wymieszać, aby pokryć mieszanką cukru. Łyżka na okruchy mieszaniny w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
6
Nalej jabłecznik równomiernie na mieszankę jabłkową. Top z pozostałych 2/3 mieszaniny okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Piec 50 do 60 minut lub aż jabłka będą miękkie i polewa jest złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn