Jabłko-Cheddar warstwy może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ostry ser cheddar, paprykę, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Jabłko-Cheddar Strat, Jabłko Cheddar Śniadanie Warstwy, oraz jabłkowy cheddar i kiełbasa śniadanie warstwy.
Instrukcje
1
Spray 9 1/2-calowy talerz szklany z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania. Ułóż kostki chleba w dolnej części talerza ciasta. Jabłka łyżka równomiernie na chleb; posypać szynką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
W średniej misce, ubić jajka, pół na pół i pieprz z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane. Ostrożnie wlać jabłka, szynkę i ser. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc.