Jabłko-Cheddar Strat

Jabłko-Cheddar Strat
Jabłko-Cheddar warstwy może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ostry ser cheddar, paprykę, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Jabłko-Cheddar Strat, Jabłko Cheddar Śniadanie Warstwy, oraz jabłkowy cheddar i kiełbasa śniadanie warstwy.

Instrukcje

1
Spray 9 1/2-calowy talerz szklany z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania. Ułóż kostki chleba w dolnej części talerza ciasta. Jabłka łyżka równomiernie na chleb; posypać szynką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
W średniej misce, ubić jajka, pół na pół i pieprz z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane. Ostrożnie wlać jabłka, szynkę i ser. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec odkryte 40 do 45 minut lub do góry jest lekko rumiane i środek jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn