Jabłko-Cheddar Strat
Jabłko-Cheddar warstwy może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ostry ser cheddar, paprykę, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Jabłko-Cheddar Strat, Jabłko Cheddar Śniadanie Warstwy, oraz jabłkowy cheddar i kiełbasa śniadanie warstwy.
Instrukcje
Spray 9 1/2-calowy talerz szklany z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania. Ułóż kostki chleba w dolnej części talerza ciasta. Jabłka łyżka równomiernie na chleb; posypać szynką i serem.
W średniej misce, ubić jajka, pół na pół i pieprz z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane. Ostrożnie wlać jabłka, szynkę i ser. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Piec odkryte 40 do 45 minut lub do góry jest lekko rumiane i środek jest ustawiony.
Odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.