Jabłka, śliwki i Brandy Crisp
Jabłka, śliwki i Brandy Crisp mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 857 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śliwki, mąkę, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłka, śliwki i Brandy Crisp, Duszone Kozie Golonki Ze Śliwką, Szalotką I Brandy, oraz Chrupiąca śliwka z dodatkiem orzechów laskowych.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Doprowadzić brandy do wrzenia w małym rondlu i zdjąć z ognia. Wymieszać suszone śliwki i odstawić podczas polewania.
Mąkę, 6 łyżek brązowego cukru, masło, sól i cynamon wymieszać w maszynce, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać owies i pulse raz lub dwa razy, aby po prostu połączyć.
Jabłka obrać, ćwiartkę i pokroić w 1/2-calowe kliny.
Przenieść jabłka do 1 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia i wrzucić mieszaninę śliwek i pozostałe 2 łyżki brązowego cukru.
Posypać polewa równomiernie nad nadzieniem jabłkowym i piec w środku piekarnika, aż polewa jest złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie, o 30 protokół.