Chile - pieczony indyk

Chile - pieczony indyk
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Chile pocierać pieczeń indyka spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 71g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. 108 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, pasilla chiles, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Spróbuj Serrano Chile - Pieczony Kurczak, Chile-Turcja, oraz Przyprawa-pieczony indyk dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Weinert Cavas de Weinert. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Z wybranych winnic w Lujan de Cuyo ta mieszanka malbec, cabernet sauvignon i merlot jest jednym z najjaśniejszych i najczystszych przykładów stylu Weinerta..."- Wine & Spirits 93/100
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia33
Magazyn