Chile - pieczony indyk
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Chile pocierać pieczeń indyka spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 71g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. 108 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, pasilla chiles, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Spróbuj Serrano Chile - Pieczony Kurczak, Chile-Turcja, oraz Przyprawa-pieczony indyk dla podobnych receptur.