Jabłka Nadziewane Orzechami
Jabłka nadziewane orzechami to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cydru jabłkowego, brązowego cukru, porzeczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Jabłka Nadziewane Orzechami, Imbirem I Żurawiną, Nadziewane Orzechami Pieczone Jabłka # SundaySupper, oraz Jabłka Nadziewane Żurawiną I Orzechami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce; dodaj 1/4 łyżeczki cynamonu, mieszając, aby połączyć. Obierz trzecią górną część każdego jabłka; umieść jabłka w powolnej kuchence elektrycznej. Łyżka mieszanki orzecha włoskiego do wnęki każdego jabłka.
Połącz pozostałe 1/2 łyżeczki cynamonu, 1 szklanka brązowego cukru i jabłecznika w małej misce, mieszając, aby połączyć.
Polać jabłkami. Przykryć pokrywką; gotować na niskim poziomie 2 3/4 godziny.
Jabłka wyjąć łyżką szczelinową. Łyżka 1/4 szklanki płynu do gotowania na każdej porcji.