Jabłecznik Winegret

Jabłecznik Winegret
Jabłecznik winegret jest bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 2 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet jabłkowy, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cider-pieczona Sałatka z dyni i jarmużu z winegretem jabłkowym, Sałatka z komosy ryżowej z jabłkiem, ciecierzycą, prażonymi migdałami i winegretem jabłkowym, oraz Sałatka z jabłkami, białym cheddarem i szpinakiem z miodowo-jabłkowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić razem pierwsze 4 składniki; dodać olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn