Jabłecznik-Glazurowane Świąteczne Owoce
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Cydr-Glazed Christmas Fruit może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 258 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz jabłka granny smith, jabłka braeburn, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj eggless christmas fruit cake, jak zrobić christmas fruit cake, Szynka Glazurowana Z Jabłek, oraz Marchew Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać jabłecznik do średniej patelni. Gotować na średnim ogniu 14 minut lub aż syropy.
Wyjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki. masło i cynamon. Odstawić.
Roztopić pozostałe 1/4 Puchar masła w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem.
Dodać plasterki jabłka, podrzucając do płaszcza.
Jabłka posypać cukrem granulowanym i gotować, często mieszając, 8 minut lub aż jabłka będą w większości miękkie.
Jabłka przełożyć do miski za pomocą łyżki szczelinowej.
Dodać żurawiny do maślanych kapieli na patelni. Gotować, ciągle mieszając, 2 minuty lub aż żurawina zacznie pękać. Wymieszać z jabłecznikiem i gotować 1 minutę.
Wlać mieszankę żurawinową na jabłka w misce i delikatnie złożyć.
Make Ahead: możesz przygotować świąteczne owoce oszklone cydrem do 1 dnia wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce; podgrzać w kuchence mikrofalowej do ciepła.