Jabłko Orzech Gorgonzola Rustykalna Tarta
Jabłko orzech Gorgonzola rustykalna tarta jest lacto ovo vegetarian deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 117 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1413 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz syrop klonowy, sok z cytryny, ser gorgonzola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Rustykalna Tarta Śliwkowo-Orzechowa, Rustykalna Tarta Z Jabłkami, oraz Rustykalna Tarta Z Jabłkami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wrzucić orzechy włoskie, gorgonzola, tymianek, posiekane jabłka, i syrop klonowy razem w średniej wielkości misce. Podczas pracy z jabłkami (siekając je, mieszając z innymi składnikami), jeśli chcesz, możesz wycisnąć na nich trochę soku z cytryny, aby zapobiec ich odbarwieniu.
Przykryj mieszaninę folią foliową podczas przygotowywania skorupy.
Rozwałkuj ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozwałkuj ciasto do 13 cali, na 1/8 cala grubości.
Ciasto wyłożyć na blachę do pieczenia. (Obramowane, ponieważ ciasto będzie wyciekać masło podczas procesu gotowania.)
Dodaj nadzienie, plisuj ciasto wokół krawędzi: Kopiec nadzienie w środku rozwałkowanego ciasta i rozłóż równomiernie do 1 1/2 cala do 2 cali od krawędzi ciasta.
Fałdować krawędzie ciasta nad nadzieniem.
Piec w temperaturze 177° przez 45 minut do godziny, aż ciasto będzie ładnie rumiane. Jeśli w dowolnym momencie wygląda na to, że orzechy włoskie są coraz trochę spalone, można lekko namiot kawałek folii aluminiowej na środku.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut przed podaniem. Koło pizzy świetnie nadaje się do krojenia tarty.